Onze verloskundigen praktijk

Onze praktijk is gevestigd op ’t Klaverplein 4-6 in Elburg. Wij verzorgen volledige eerste lijns verloskundige zorg voor de regio Elburg, ’t Harde, Doornspijk, Oldebroek, Kamperveen en ’t Loo. Je kunt bij ons terecht wanneer je een zwangerschapswens hebt, vanaf de vroege zwangerschap, voor de bevalling en voor het kraambed.

In onze praktijk werken wij met vier vaste verloskundigen. Sylvia Bakker, Henriette van Delden, Petra Mooiweer en José van Dalen. Daarnaast werkt  bij ons als vaste waarneemster Linda de Vos. Je kunt ons allemaal tegenkomen wanneer er spoed is of je gaat bevallen, wil je geen onbekend gezicht aan je bed wanneer je gaat bevallen dan is het daarom goed om door ons allemaal in elk geval een keer gecontroleerd te zijn tijdens je zwangerschap.

Wij werken samen met twee assistentes: Agnes Lagendijk en Aartje Berkhoff.
 
Onze praktijk staat  klaar voor vrouwen en hun partners op de volgende gebieden:
  • anticonceptie
  • zwangerschap
  • echoscopie
  • bevalling
  • kraambed
  • (borst)voeding

Op veel van deze bovenstaande gebieden geven wij zelf advies en zorg, op andere gebieden verwijzen wij naar andere deskundige instanties.

Spreekuur
Onze ochtendspreekuren zijn van 9u ’s morgens tot 13u ’s middags. Een keer in de week hebben wij een echo avond spreekuur waarop wij termijnecho’s maken. Daarnaast hebben wij een keer in de week een gewoon avond spreekuur. Incidenteel hebben wij middagspreekuur.
Ook geven wij zwangerschapszorg in de vorm van Centering Pregnancy, dit is een nieuwe vorm van verloskundige zorgverlening welke enorm enerverend is en bewezen leidt tot betere zwangerschapsuitkomsten . ( zie ook zwangerschapscontroles en bij nieuwsbericht)
Voor niet dringende vragen of het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag ochtend van 9u tot 12u op telefoonnummer 0525-685122.
Voor spoedgevallen en bevallingen kan je ons dag en nacht bereiken op 06-50452324. Wanneer wij op dit nummer niet opnemen kan je het beste enkele ogenblikken later nogmaals proberen ons te bereiken, is er sprake van grote spoed dan kan je ons oppiepen door nr … te bellen en je telefoonnummer in te toetsen en af te sluiten met een #. Wij zullen je dan direct terug bellen op het betreffende nummer. Let op: spreek geen boodschap in, deze kunnen wij niet afluisteren.
Wanneer je zwanger bent zijn wij je eerste aanspreekpunt voor vragen en/of klachten, indien nodig verwijzen wij je door naar de huisarts of gynaecoloog.

Studenten
Als praktijk begeleiden wij met regelmaat studenten van de verloskunde academie. Afhankelijk van het niveau wat zij hebben bereikt laten wij hen in meer of mindere maten verloskundige handelingen verrichten. Uiteraard vallen deze handelingen altijd onder onze verantwoording. Als je bezwaar hebt tegen aanwezigheid van/of begeleiding met een student dan kan je dit kenbaar maken en houden wij daar zoveel als mogelijk rekening mee.
Voor informatie over de Verloskunde Academie Groningen, kijk op de website www.vroedvrouwenopleiding.nl.

Graag wijzen wij u op de cursus: EHBO bij zuigelingen en kinderen.
http://www.iedereenehbo.nl/verloskundigenpraktijken.html?utm_campaign=vlkp_klaverblad&utm_source=lp_verloskundigen&utm_medium=affiliates