Ons teamHenriëtte
Mijn naam is Henriette van Delden. Ik ben geboren onder de rook van Rotterdam maar grotendeels opgegroeid in Doornspijk.  Mijn opleiding heb ik in Heerlen gedaan en in 1992 afgestudeerd als verloskundige. Na twee jaar door heel Nederland te hebben waargenomen ben ik hier in de regio aan ’t werk gegaan. Eerst met z’n tweeën in Oldebroek en ’t Harde, en alweer vanaf 2000 werken we met een groter team vanuit Elburg. Het werken in een gezellige en flexibele groepspraktijk met 4 fijne collegae, en de altijd weer bijzondere ervaringen rondom zwangerschap en geboorte maken dat ik al ruim 20 jaar met veel plezier werk als verloskundige.
Ik woon in Elburg, samen met mijn 3 kinderen, Carlijn, Marieke en Willem. In mijn vrije tijd lees ik het liefst psychologische thrillers en ga ik met m’n paard Hugo heerlijk uit rijden.
Ik zie er naar uit,samen met u, uw zwangerschap, bevalling en kraambed te mogen begeleiden!
Sylvia
Mijn naam is Sylvia Bakker. Ik ben geboren en getogen in het zuiden des lands. Mijn verloskundigen opleiding heb ik in Engeland gedaan en ben in maart 1986 geslaagd. Daarna heb ik in verschillende landen gewerkt voor ontwikkelingssamenwerking. Vanaf 1996 heb ik als verloskundige gewerkt in de omgeving van Enschede en later in Nunspeet en Zwolle. Sinds januari 2001 ben ik met veel plezier werkzaam bij 't Klaverblad. Ik ben getrouwd en we hebben 3 kinderen. Mijn hobby's zijn fietsen, tuinieren en lezen.Petra
Mijn naam is Petra Mooiweer. Mijn roots liggen in Zwartsluis.
Nadat ik m’n diploma voor verpleegkundige A heb behaald, ben ik gestart met de opleiding tot verloskundige in Kerkrade. In 1997 ben ik afgestudeerd en heb ik in diverse praktijken waargenomen tot er in 1998 een plekje vrij kwam in deze praktijk.
Mijn man en ik wonen alweer meer dan 10 jaar "op ’t Harde”. In mei 2009 ben ik zelf bevallen van een prachtige dochter, Juul.
In m’n vrije tijd vind ik het leuk om in de tuin te werken of bij mooi weer een pittige rit op de motor te maken.
Ondanks ontwikkelingen in het vak (o.a. echoscopie, waar mijn specialisme ligt), blijft een bevalling toch altijd nog het meest fascinerend. Het begeleiden van een dergelijk boeiend en bijzonder moment blijft spannend, maar prachtig. Ik zie er naar uit om ook jullie te mogen begeleiden tijdens jullie zwangerschap, bevalling en kraambed.José
Mijn naam is José van Dalen en ik ben geboren op 1 januari 1982. In 2005 studeerde ik in Amsterdam af als verloskundige en sinds januari 2006 werk ik in onze praktijk. Ik woon in Zwolle en heb drie, uiteraard prachtige, dochters welke zijn geboren in 2007, 2010 en 2012. 
Ik heb natuurlijk, evenals elke andere werkende ouder met kinderen, geen tijd om mij te vervelen. Daar waar ik vrije tijd heb sport ik graag, vooral spinning vind ik leuk en lekker om te doen.
Graag tot ziens tijdens het spreekuur, de bevalling of in de kraamperiode.

 Linda
Mijn naam is Linda de Vos. Ik woon in Wezep. Ik werk sinds 2015 binnen de praktijk. Ik heb erg veel zin om samen met u de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd te begeleiden en tot een fijne tijd te maken. Ik zie ernaar uit om aan de slag te gaan in een nieuwe praktijk. Tot snel.
Agnes
Mijn naam is Agnes Lagendijk en gehuwd met Jaco. Samen hebben wij drie kinderen. De dagen dat ik niet in de verloskundigenpraktijk werk, help ik thuis mee waar we een akkerbouwbedrijf en pluimveehouderij hebben. Als er tijd overblijft vul ik die graag in met tuinieren, fietsen, skeeleren en winkelen.

Aartje
Mijn naam is Aartje Berkhoff- van Emous, ben getrouwd met Helmer. We hebben samen 2 kinderen Clarissa en Yorick. Ik werk sinds maart in de praktijk als praktijkassistente. Mijn hobby's zijn volleyballen, puzzelen en samen met het gezin wat doen zoals wandelen en fietsen.
 Barbera

Mijn naam is Barbera Morren, sinds augustus 2015 ben ik als waarneemster werkzaam voor Verloskundigenpraktijk ’t Klaverblad. Ik ben in 1994 afgestudeerd als verloskundige, en ik heb jaren in Twente gewerkt.
Na onze verhuizing naar Hattem werk ik nu met veel plezier in deze regio. U kunt mij tijdens het spreekuur en tijdens de dienst treffen, ik zie er naar uit u te ontmoeten!